weboldal készítés

Fő szolgáltatásom a weboldal készítés, tanulásaim során elsajátítottam a legjobb eszközöket és ismerem a legújabb trendeket. Fontos számomra, hogy a weboldalad ne csak látszólag legyen rendben, de a háttérben is minden maximálisan elégedetten működjön és folyamatos eredményeket biztosítson.

weboldal készítés
Mitől lesz szuper a weboldalad?

Nézzük át a szükséges alapokat!

Optimalizált

A weboldalakat gondosan kell megtervezni és felépíteni, ezért figyelembe kell venni a felhasználók igényeit, így nagyon fontos, hogy telefonon is könnyen kezelhető és átlátható weboldal legyen a végeredmény. Emellet nagy figyelmet kell fordítanunk az oldal sebességére. Fontos, hogy elvégezzük a szükséges beállításokat, legyen szó a tárhely oldali beállításokról vagy a képek és a videók optimalizálásáról.

Modern a megjelenése

A weboldalakat gondosan kell megtervezni és felépíteni, ezért figyelembe kell venni a felhasználók igényeit, így nagyon fontos, hogy telefonon is könnyen kezelhető és átlátható weboldal legyen a végeredmény. Emellet nagy figyelmet kell fordítanunk az oldal sebességére. Fontos, hogy elvégezzük a szükséges beállításokat, legyen szó a tárhely oldali beállításokról vagy a képek és a videók optimalizálásáról.

Támogatja a céljaid

Minden esetben meg kell határozni a célt, hiszen egy egyszerű bemutatkozó weboldaltól indulva komplex marketing rendszerekig számos funkcióra lehet szükségünk az építkezés során. Beleértve a hatékonyságnövelést vagy az értékesítést (pl: bankkártyás fizetés, időpontfoglaló rendszerek, számlázási automatizmusok).

Milyen funkciókra lehet szükség?

Kapcsolati űrlap

Kulcsfontosságú a vállalkozás kommunikációja szempontjából. Ha egyszerű felvenni veled a kapcsolatot és gyorsan reagálsz a feltett kérdésekre, azzal növelni fogod az ügyfél elégedettséget.

Több kérdéses űrlap

Számos esetben használhatunk több kérdéses űrlapokat, ilyenek lehetnek az igényfelmérő kérdőívek, ügyfél elégedettségi űrlapok vagy egyszerű kérdőívek, melyek segítenek a fejlődésben.

Facebook hirdetések

Az egyszerű időpontfoglaló rendszerektől egészen a jegy és hely értékesítésig több területen is alkalmazható. Növeli a vállalkozás hatékonyságát és az ügyfél elégedettséget is támogatja.

Chat funkció

Egy modern sokoldalú eszközről beszélünk számos felhasználási móddal. Lehet egy egyszerű kommunikációs csatorna vagy ügyfélszolgálatot segítő előreprogramozott chatbot is.

Google térkép

Egy online vállalkozás esetében nem elvárás a térkép megjelenítése az oldalon, viszont a fizikai vállalkozásoknál elengedhetetlen, hiszen segíti a gyors és könnyű útvonaltervezést az érdeklődők részére.

Visszajelzések

A visszajelzések gyűjtése és megjelenítése az oldalon hasznos és fontos része lehet a marketingednek. Számos lehetőség közül válogathatunk és akár teljesen automatizálható is a folyamat.

Online fizetés

Az online fizetés esetében nem egy önálló funkcióról beszélünk, hiszen minden esetben egy már meglévő funkcióhoz kapcsolva növelhetjük a hatékonyságot és az ügyfélélményt (pl: jegyértékesítés).

Webáruház

Webáruház esetében komplett értékesítési rendszerről beszélhetünk és nem egy részfunkcióról. Több eszköz összehangolása teremti meg a megfelelő technikai hátteret a vállalkozás számára.

Online oktatás

A sikeres online kurzus készítésének különböző szakaszai vannak. A stabil alapok megteremtéséhez fontos a megfelelő technikai háttér biztosítása az online fizetéstől kezdve a tagságkezelésen át.

Gyakran Ismételt Kérdések

Első sorban egy igényfelmérő kérdőívet fogsz kapni ami kb 10-20 percet kell szánnod, javaslom hogy ezt egy nyugodt környezetben töltsed ki.

A válaszokkal nagyon sokat segítesz nekem. 🙂

Általában óradíjas szolgáltatásom van de vannak esetek hogy fix árért dolgozom. De minden egyes projektnél felmérem az igényeket és 2-5 munkanapon belül elküldöm az árajánlatot.

Célom hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljek az oldaladdal, de ez sok mindentől függ, a weboldal mérete, az egyedi igények, a tartalom és fényképek milyen gyorsan kapom meg illetve menet közben módosítások kérésétől. Általában 2-4 hét de ennek a változás jogát fent tartom.

Az első és legfontosabb a Domain név.

A domain nevet ellenőrizni kell hogy szabad-e(https://www.domain.hu/)

A domain név és a tárhely megvásárlásában minden segítséget megkapsz tőlem hogy ne érezd magad elveszve, neked első dolgod hogy a domain neveden gondolkozz és ellenőrizd hogy szabad-e. 🙂

A tartalmakat tőled várom, de szükség szerint segítek, javasolok tartalmi elemeket. DE a tartalom valódiságáért, a képek jogtisztaságáért te felelsz. A más tartalmának, képeinek felhasználása üzletileg és anyagilag károkat okoz a vállalkozásodnak.

Én telepítem a keresőoptimalizáláshoz (SEO) szükséges programokat, de az oldalakhoz a kulcsszavakat és az egyéb információkat neked kell megadnod. Természetesen segítek a kulcsszó kutatásban, tanácsot is adok, de a vállalkozásodat te ismered a legjobban.

 

miután sikeresen átadtam az új weboldalad, egy karbantartási szerződést írunk amiben minden információt megtalálsz.