szolgáltatások

Tudásommal és eddig megszerzett tapasztalataimmal képes vagyok vállalkozásod online formában megjeleníteni akár a semmiből.

szolgáltatások

szolgáltatások

Weboldal tervezés

Szeretnélek jobban megismerni hogy mik azok az igényeid amiket szeretnél weboldalad-ban látni, megfelelő terv nélkül nem ugrunk fejest a csatában.

weboldalkészítés

Legfőbb célom egyszerű, könnyen átlátható weboldalak készítése amelyiknek minden igénynek megfelel a mai trend designek és marketingnek.

Weboldal karbantartás

Hiába van weboldalunk egy idő után nélkülözhetetlen hogy rendszeresen legyen karbantartva, ebben a segítségedre leszek ha megtudunk egyezni a weboldalad karbantartásában.

Gyakran Ismételt Kérdések

Első sorban egy igényfelmérő kérdőívet fogsz kapni ami kb 20-30 percet kell szánnod, javaslom hogy ezt egy nyugodt környezetben töltsed ki.

A válaszokkal nagyon sokat segítesz nekem. 🙂

Általában óradíjas szolgáltatásom van de vannak esetek hogy fix árért dolgozom. De minden egyes projektnél felmérem az igényeket és 2-5 munkanapon belül elküldöm az árajánlatot.

Célom hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljek az oldaladdal, de ez sok mindentől függ, a weboldal mérete, az egyedi igények, a tartalom és fényképek milyen gyorsan kapom meg illetve menet közben módosítások kérésétől. Általában 2-4 hét de ennek a változás jogát fent tartom.

Az első és legfontosabb a Domain név.

A domain nevet ellenőrizni kell hogy szabad-e(https://www.domain.hu/)

A domain név és a tárhely megvásárlásában minden segítséget megkapsz tőlem hogy ne érezd magad elveszve, neked első dolgod hogy a domain neveden gondolkozz és ellenőrizd hogy szabad-e. 🙂

A tartalmakat tőled várjuk, de szükség szerint segítünk, javasolunk tartalmi elemeket. DE a tartalom valódiságáért, a képek jogtisztaságáért te felelsz. A más tartalmának, képeinek felhasználása üzletileg és anyagilag károkat okoz a vállalkozásodnak.

Én telepítem a keresőoptimalizáláshoz (SEO) szükséges programokat, de az oldalakhoz a kulcsszavakat és az egyéb információkat neked kell megadnod. Természetesen segítek a kulcsszó kutatásban, tanácsot is adok, de a vállalkozásodat te ismered a legjobban.

 

miután sikeresen átadtam az új weboldalad, egy karbantartási szerződést írunk amiben minden információt megtalálsz.