weboldal karbantartás

Havidíjas webodal karbantartás szolgáltatásaimat azért találtam ki, hogy ne kelljen többé aggódnod weboldalad teljesítménye és biztonsága miatt. Garantálom a honlap zavartalan működését, valamint kihozzom belőle a legtöbbet.

Gyakran szembesülök az “eltűnt a fejlesztőm” problémával. Erre az esetre is tudok megoldást nyújtani. Keress bizalommal!

Havi szolgáltatásom

Igen, a weboldalad akkor is működni fog, ha nincs karbantartva. Legalábbis egy ideig biztosan. Aztán, amikor a beállítások, bővítmények elavulttá vállnak, akkor jönni fognak a problémák, az oldal lassulni fog, feltörik, majd szép lassan összedől az egész. Ezt nekem sokkal nehezebb lesz helyreállítani, neked pedig több pénzbe fog kerülni. Ne vállald fölöslegesen a rizikót, ezért találtam ki havidíjas csomagot!

A karbantartási csomagot nem minden esetben tudom a feltüntetett áron vállalni. Nagyobb látogatottságú oldalaknál, webáruházaknál, komplexebb rendszereknél egyedi árajánlatot adok.

weboldalak számára

15.000 Ft/hó

*karbantartást követő 3 napon belül szükséges jelezni.

**30 percet meghaladó munkánál az ügyfelet előre értesítem

webshopok számára

20.000 Ft/hó

*karbantartást követő 3 napon belül szükséges jelezni.

**30 percet meghaladó munkánál az ügyfelet előre értesítem

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy átlagos weboldal esetében ez elegendő szokott lenni az alábbi feladatok elvégzésére:

  • új bejegyzések feltöltése a blogba
  • tartalom módosítás
  • új képek feltöltése a galériába, vagy a referencia oldalra
  • munkatársaink aloldalra új kolléga felvétele
  • új termék felvétele

Akkor tudok teljes körű szolgáltatást nyújtani, ha az általam javasolt szolgáltatónál van a tárhely, mert sokszor ez a szűk keresztmetszet.

Ha ragaszkodsz a meglévő tárhely szolgáltatóhoz, akkor először egy felmérést végzek, majd megbeszéljük, hogy mit tudok kihozni a helyzetből.

Többlet munka esetén mindig előre tájékoztatom a Megrendelőt és azokat a munkákat csak jóváhagyás után végezzük el. Abban az esetben, ha havi karbantartási csomagod van, akkor kedvezményes óradíjon dolgozunk.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security